به گزارش هلدینگ آموزشی خوارزمی ، برگزاری دوره های آموزشی مهارتی برای دانش آموزان ، راهی بسیار مفید و کارآمد برای آماده سازی آن جهت ورود به جامعه می باشد . فقدان مهارتها و تواناییهای عاطفی ، روانی و اجتماعی افراد را در مواجهه با مسائل و مشکلات ، آسیبپذیر کرده و آنها را در معرض انواع اختلالات روانی ، اجتماعی و رفتاری قرار میدهد. در سال ۱۹۹۳ آموزش مهارتهای زندگی از سوی سازمان ملل متحد به کشورهای عضو بهطور جدی توصیه شد . این تحول ، فعالیت علاقهمندان به کاربرد روانشناسی در زندگی روزمره با هدف ارتقای بهداشت روانی جامعه را در ایران وارد مرحله جدیدی کرد . مهارتهای زندگی تواناییهایی هستند که به ما کمک میکنند تا در موقعیتهای مختلف ، عاقلانه رفتار کنیم ، بهطوری که آرامش داشته باشیم ، لذت ببریم و در عین حال با دیگران ارتباط سازگارانه و مفیدی را برقرار کنیم و بدون توسل به خشونت یا خودخوری بتوانیم مسائل پیشآمده را حل کنیم و ضمن کسب موفقیت در زندگی احساس شادمانی داشته باشیم .
#دوره های_مهارتی_آموزشی #خوارزمی #مهارت #آموزش_مهارتهای_زندگی
http://bit.ly/2BuznMe
به گزارش هلدینگ آموزشی خوارزمی ، بی شک یکی از مهم ترین ضرورت ها برای برنامه ریزی جهت موفقیت در تحصیل ، برگزاری کارگاه تخصصی با اهداف مشخص می باشد . کارگاه های تخصصی ، راهی برای ارتباط هرچه بیشتر با مخاطبان و انتقال مباحث درسی و نکته های علمی بصورت کاربردی می باشد . با برگزاری این کارگاه ها ، داوطلب می تواند در کمترین زمان ممکن ، بسیاری از نکته های مهم مرتبط با موضوع را دریافت و در مسائل درسی به کار ببندد .
#کارگاه_تخصصی #موقیت_در_کنکور #خوارزمی #هلدینگ_آموزشی_خوارزمی
http://bit.ly/2SYKCEb
به گزارش هلدینگ آموزشی خوارزمی ، کارگاه مشاوره ای روانشناختی در راستای نیاز دانش آموزان و خانواده ها ، در هنرستان آیت الله طالقانی برگزار شد .
دوره هاى کارگاه هاى آموزشى در سازمان ها به عنوان یکى از عوامل رشد و به روز کردن اطلاعات ، مطرح مى شود . آموزش هاى ضمن خدمت داراى سه بعد فردى ، سازمانى و اجتماعى است. در بعد فردى ، به رشد و شکوفایى استعداد ها و افزایش رضایت فرد منجر مى شود. در بعد سازمانى ، هدف به روز کردن دانش و مهارت هاى حرفه اى و بهبود روش هاى انجام کار است.
به گزارش هلدینگ آموزشی خوارزمی ، گرایش آموزش زبان انگلیسی به بررسی مسائل مربوط به یادگیری زبان میپردازد و مشکلات و موانع یادگیری زبان را بررسی کرده و راه حلهایی را در جهت رفع این مشکلات ارائه میدهد . در گذشته مسائل مربوط به آموزش زبان به عنوان زیرمجموعه ای از رشته ی زبانشناسی محسوب میشد . با پیدایش نظریه های چامسکی در اواخر دهه ۱۹۵۰ که منجر به انقلابی در زمینه زبانشناسی گردید ، مسائل مربوط به زبانشناسی نظری مورد توجه متخصصین این زمینه قرار گرفت. بنابراین مسائل مربوط به آموزش و یادگیری زبان تحت عنوان زبانشناسی کاربردی گسترش یافت . اگرچه زمان دقیق پیدایش زبانشناسی کاربردی مشخص نیست ، اما اولین شماره مجله یادگیری زبان در سال ۱۹۴۸ در دانشگاه میشیگان منتشر شد . در مجموع ، زبانشناسی کاربردی در ابتدا بیشتر بر مبنای زبانشناسی بود ، اما در اوایل دهه ۱۹۶۰ مسائل مربوط به فراگیری و ارزیابی زبان دوم را دربرگرفت و سپس در دهه هفتاد به تدریج از زبانشناسی نظری جدا شد .
#آینده_شغلی #آموزش_زبان_انگلیسی #هلدینگ_آموزشی_خوارزمی #آموزش زبان
http://bit.ly/2QS25AE
به گزارش هلدینگ آموزشی خوارزمی ، مقوله هنر نبض فرهنگ هر جامعه پویا و غنی است و هویت ملی و اعتقادی و اجتماعی یک جامعه منسجم به وضوح در آثار هنری و پژوهش هنر منعکس می شود . از این روست که هنر و مباحث هنری در فرهنگ کهن و ریشه دار ایران ، خصوصاً پس از انقلاب اسلامی مورد هجوم جدی بیگانگان قرار گرفته است . بنابراین ایجاد دوره هایی که بتوانند زمینه ساز تحقیق و تحقق آمال فرهنگی و احیای هویت های اصیل جامعه در وادی حساس هنر باشند ، ضرورت می یابد.
#معرفی_رشته_کارشناسی_ارشد #پژوهش #آینده_شغلی
http://bit.ly/2QTil4k